Jubileumi Akció

az ORIENT SZŐNYEGHÁZBAN!

 

2018-ban

egész évben minden

szőnyeg árából!

 

 

 

kedvezmény

00

év

00

m2 es üzlet

00

db szőnyeg

Kiegészítő párnaÜzletünket 1993-ban nyitottuk meg a Bartók Béla úton, a Gellért Szálló közelében. 3 évi sikeres működés után háromszorosára bővítettük üzletünk alapterületét, ennek köszönhetően ma is több, mint 200 m2-en – tágas, szép környezetben – tudjuk bemutatni a közel 1000 db szőnyegből álló kollekciónkat.

 

Kizárólag kézicsomózású, eredeti iráni /perzsa/ és afgán szőnyegeket, szövött kelimeket kínálunk különlegesen széles minőség, -minta, -méret és ár választékban.

 

A kínálatunkban szereplő szőnyegeket személyesen, darabról-darabra válogatjuk ki a beszerzés során. A sokszor modernnek tűnő, geometrikus mintájú törzsi daraboktól, a híres városi műhelyekben készülő legfinomabb gyapjú szőnyegeken át, a tiszta selyem luxus darabokig, méretben a legkisebbtől az extra méretűig talál nálunk szőnyeget. Célunk, hogy a legkülönbözőbb ízléssel és stílusban berendezett lakáshoz is megtalálják a vevők a minden szempontból megfelelő, egyedi darabokat.

Az új szőnyegek mellett mindig találunk régebbi darabokat is, amelyek vagy különlegességükkel emelkednek ki a kínálatból vagy igen kedvező áraikkal. Szőnyegházunk kínálatában megtalálhatóak a különböző szőttesek (kelimek), díszpárnák, falvédők és ajtódíszek is.

 

Minden szőnyeghez részletes használati és kezelési utsítást adunk. Garancialevelünk a származási bizonyítvánnyal együtt garantálja a kíváló minőséget.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az oldalunkon megtalálható szőnyegek csak egy részét képezik az üzletünkben megtalálható közel 1000 darabos készletünknek.

 

Kérjük látogasson el hozzánk személyesen!

jubileumi akció!

 • ONLINE KATALOGUS

  www.keletiszonyegkatalogus.hu

  Keresse fel ONLINE KATALOGUSUNKAT, ahol méret és származási hely szerint kereshet és nézelődhet.

  KATTINTSON IDE!

   

  Látogossan el hozzánk személyesen, ahol közel 1000 darabos készletünkből válogathat!

2018-ban 25 éves az Orient Szőnyegház

Orient Szőnyegház

1111 Budapest, Bartók Béla út 20.

Telefon/fax: 209-6929

E-mail: info(kukac)orientszonyeghaz.hu

 

Nyitva tartás:

Hétköznap: 10.00 - 18.00 óráig

Szombaton: 10.00 – 13.00 óráig

 

www.keletiszonyegkatalogus.hu

2018-ban 25 éves az Orient Szőnyegház
2018-ban 25 éves az Orient Szőnyegház