Jubileumi Akció

az ORIENT SZŐNYEGHÁZBAN!

 

2018-ban

egész évben minden

szőnyeg árából!

 

 

 

kedvezmény

00

év

00

m2 es üzlet

00

db szőnyeg

Kiegészítő párnaÜzletünket 1993-ban nyitottuk meg a Bartók Béla úton, a Gellért Szálló közelében. 3 évi sikeres működés után háromszorosára bővítettük üzletünk alapterületét, ennek köszönhetően ma is több, mint 200 m2-en – tágas, szép környezetben – tudjuk bemutatni a közel 1000 db szőnyegből álló kollekciónkat.

 

Kizárólag kézicsomózású, eredeti iráni /perzsa/ és afgán szőnyegeket, szövött kelimeket kínálunk különlegesen széles minőség, -minta, -méret és ár választékban.

 

A kínálatunkban szereplő szőnyegeket személyesen, darabról-darabra válogatjuk ki a beszerzés során. A sokszor modernnek tűnő, geometrikus mintájú törzsi daraboktól, a híres városi műhelyekben készülő legfinomabb gyapjú szőnyegeken át, a tiszta selyem luxus darabokig, méretben a legkisebbtől az extra méretűig talál nálunk szőnyeget. Célunk, hogy a legkülönbözőbb ízléssel és stílusban berendezett lakáshoz is megtalálják a vevők a minden szempontból megfelelő, egyedi darabokat.

Az új szőnyegek mellett mindig találunk régebbi darabokat is, amelyek vagy különlegességükkel emelkednek ki a kínálatból vagy igen kedvező áraikkal. Szőnyegházunk kínálatában megtalálhatóak a különböző szőttesek (kelimek), díszpárnák, falvédők és ajtódíszek is.

 

Minden szőnyeghez részletes használati és kezelési utsítást adunk. Garancialevelünk a származási bizonyítvánnyal együtt garantálja a kíváló minőséget.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az oldalunkon megtalálható szőnyegek csak egy részét képezik az üzletünkben megtalálható közel 1000 darabos készletünknek.

 

Kérjük látogasson el hozzánk személyesen!

 • ONLINE KATALOGUS

  www.keletiszonyegkatalogus.hu

  Keresse fel ONLINE KATALOGUSUNKAT, ahol méret és származási hely szerint kereshet és nézelődhet.

  KATTINTSON IDE!

   

  Látogossan el hozzánk személyesen, ahol közel 1000 darabos készletünkből válogathat!

Orient Szőnyegház

1111 Budapest, Bartók Béla út 20.

Telefon/fax: 209-6929

E-mail: info(kukac)orientszonyeghaz.hu

 

Nyitva tartás:

Hétköznap: 10.00 - 18.00 óráig

Szombaton: 10.00 – 13.00 óráig

 

www.keletiszonyegkatalogus.hu